Καιρό τώρα ακούμε για ένα Prime Galaxy S5, το οποίο μετονομάστηκε στο Galaxy F και τώρα μίκρυνε και ονομάστηκε Galaxy Alpha. Όπως και να έχει η συσκευή πραγματική ή όχι, έχει σαν σκοπό την ικανοποίηση των fans για premium συσκευή.

Αυτή τη φορά έχουμε φωτογραφίες από την συσκευή, από δύο πηγές, το SamMobile και το βιετναμέζικο website Tihnte. Οι φωτογραφίες δείχνουν την συσκευή ολοκάθαρα και φαίνεται πως είναι αρκετά μικρότερη από το Samsung Galaxy S5 των 5.1 ιντσών και με διαφορετικό σχεδιασμό, αν και έχει παρόμοιο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με το SamMobile, το Samsung Galaxy Alpha, έχει οθόνη 4.7 ίντσες με άγνωστη ανάλυση μέχρι στιγμής. Πιθανότατα θα είναι 1080p ή Quad HD (2560×1440). Εμείς περιμένουμε τα 1080p καθώς στις η οθόνη είναι μικρή για 2K ανάλυση και δεν έχει τόσο νόημα..

Samsung-Galaxy-S5-Alpha-live-photos-05

Το Samsung Galaxy Alpha φαίνεται πως έχει μεταλλική κατασκευή στα πλαίσιά του, ενώ στα χαρακτηριστικά μαθαίνουμε για αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο χωρίς microSD.

Αν κρίνουμε από την εμφάνιση, το Galaxy Alpha θα είναι ο άμεσος αντίπαλος του iPhone 6 στις 4.7 ίντσες. Αυτό πιθανότατα να δείχνει προς ανακοίνωση κοντά στην ανακοίνωση του iPhone 6!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας! Σας αρέσει;

Πηγή (1) , (2) | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.