Και ενώ τόσο καιρό ακούμε για το Samsung Galaxy F, τώρα ξαφνικά μαθαίνουμε πως τελικά θα λέγεται Samsung Galaxy S5 Alpha και δεν θα έχει σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Σύμφωνα με την Korea Herald λοιπόν, θα είναι αρκετά διαφορετική από όσα έχουμε δει για το Galaxy F.

galaxy f

Η Premium συσκευή λοιπόν συσκευή θα ονομάζεται Galaxy S5 Alpha και χαρακτηρίζεται σαν «τηλέφωνο κάρτα» λόγω της λεπτότητάς του. Πράγματι η συσκευή φαίνεται να είναι μόλις 6mm, ενώ φημολογείται πως θα είναι μεταλλικό.

Η οθόνη της συσκευής σύμφωνα με την φήμη, θα είναι 4.7 ίντσες, αρκετά μικρότερη από τις 5.25″ που ακούγαμε τόσο καιρό. Στο εσωτερικό της θα υπάρχει ένας Exynos 5 Octa και όχι ο Snapdragon 805 που ακούγαμε τόσο καιρό.

Αναφορές από τον Κορεάτικο τύπο λένε πως θα δούμε το Galaxy S5 Alpha στις 13 Αυγούστου, με κυκλοφορία κάπου μέσα στον Σεπτέμβριο. Η φήμη έχει κάποιο νόημα, αφού τότε βγαίνει το iPhone 6 που θα είναι επίσης στις 4.7 ίντσες με πάχος 6mm. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουμε συνηθίσει να ανταγωνίζονται έτσι η Samsung με την Apple! Λιγότερο από ένα μήνα αναμονή λοιπόν για να δούμε αν οι φήμες είναι πραγματικές!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.