Τον τελευταίο καιρό ακούμε συνέχεια φήμες για το Samsung Galaxy S5 Prime, λίγα πράγματα έχουμε μάθει όμως για το Samsung Galaxy s5 Active, που είχαμε δει παλιότερα. Αυτή τη φορά έχουμε hands on video από την συσκευή. Τo Samsung Galaxy S5 Active φαίνεται πιο στιβαρό από το Samsung Galaxy S5 και με την ίδια κάμερα με το Samsung Galaxy S5.

Samsung-Galaxy-S5-Active-ATT-leaked-01

Σύμφωνα με το Hands on, η οθόνη έχει μεγάλη ευκρίνεια και δεν είναι 1080p αλλά στο δεύτερο βίντεο μας δείχνει πως τελικά είναι 1080p. Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 801 χρονισμένος στα 2.5GHz, και η κάμερα είναι στα 16ΜΡ. Τo Samsung Galaxy S5 Active θα έχει Android 4.4.3 προεγκατεστημένο.

Η συσκευή δεν θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς έχει τα ίδια κουμπιά που είχε και το Samsung Galaxy S4 Active που είδαμε πέρσι. Η συσκευή έχει την κωδική ονομασία SM-G870A και από παλιότερες διαρροές φαίνεται να είναι η έκδοση για την AT&T.

Τα βίντεο πιθανότατα να κατέβουν από το YouTube, αλλά όπως ξέρετε, ότι ανεβαίνει στο Internet, μένει για πάντα. Για αυτό φροντίσαμε να τα κρατήσουμε!

 

 

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.