Ο γνωστός και έγκριτος leaker, evleaks, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα tweet όπου περιγράφει τα 277 ενεργά APK που θα περιλαμβάνονται στο υποτιθέμενο Samsung Galaxy S5 Active. Η συγκεκριμένη έκδοση του Galaxy S5 θα είναι ποιο ανθεκτική σε νερό και σκόνη από ότι η κανονική έκδοση της συσκευής.

samsung galaxy s4 active
Το περσινό Samsung Galaxy S4 Active

Πέρσι το μόνο αδιάβροχο smartphone της εταιρείας ήταν το Galaxy S4 Active ενώ φέτος και το Galaxy S5 έχει πιστοποίηση IP67. Αυτό σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Θεωρητικά η συσκευή μπορεί να μπει σε βάθος νερού έως ένα μέτρο και να αντέξει για μισή ώρα εκεί.

samsung galaxy s5 active 277apks

Το Galaxy S5 Active μπορεί να έχει πιστοποίηση IP68. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να αντέχει στο νερό σε ενάμιση μέτρο βάθος για μία ώρα. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο από την εταιρεία ίσως δούμε την συσκευή μέσα στο χρόνο.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.