Πριν ένα μήνα περίπου, είχαμε δει μια λίστα από την Αμερικάνικη Samsung που μας έδειχνε ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν σε Android 4.4.2. Μέσα σε αυτήν βρισκόταν το Galaxy S3 και το Galaxy Note 2. Αργότερα όμως ένας μπλογκερ από την Πολωνία ισχυρίστηκε ότι η αναβάθμιση για το S3 δεν ισχύει, σύμφωνα με πηγή μέσα από τη Samsung στην Πολωνία.

galaxy s3 kitkat

Η εταιρεία όμως φαίνεται να έχει ακόμα στα σχέδια της την αναβάθμιση της συσκευής. Έτσι με ένα έγγραφο που διέρρευσε, βλέπουμε ότι η Samsung σκοπεύει να ξεκινήσει την αναβάθμιση της συσκευής τον επόμενο μήνα.

Το έγγραφο προέρχεται από άνθρωπο της Samsung και οι αναβαθμίσεις αφορούν το Galaxy S3, Galaxy Note 2 και Galaxy Grand 2 Duos.

Η περίοδος των αναβαθμίσεων θα είναι από τον Απρίλιο μέχρι τον Μάιο οπότε υποθέτουμε ότι μπορεί να ξεκινήσει μερικές βδομάδες μετά την κυκλοφορία του Galaxy S5. Τέλος δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το έγγραφο είναι ψεύτικο ή όχι, αλλά πραγματικά θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη να δούμε Android 4.4 και σε αυτές της συσκευές. Ανυπομονούμε!

KitKat-S3

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.