Μετά από ένα χρόνο απουσίας, οι Exynos ήρθαν ξανά στις ναυαρχίδες τις Samsung, αφού φέτος είδαμε τον Exynos 2400 στα Galaxy S24 και S24+. Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες έλεγαν πως αυτό ήταν το πρώτο βήμα για να χρησιμοποιήσει η Samsung αποκλειστικά δικά της chipsets στις μεγάλες συσκευές της. Τώρα όμως έρχεται μια νέα έκθεση του DigiTimes, για να μας πει το ακριβώς αντίθετο.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Samsung θα χρησιμοποιήσει τόσο τον Exynos 2500, όσο και τον Snapdragon 8 Gen 4 στα Galaxy S25. Όμως οι πληροφορίες δεν διευκρινίζουν ποια από τα Galaxy S25 θα έχουν τον Exynos 2500 και ποιες τον Snapdragon 8 Gen 4.

Πιθανότατα θα δούμε κάτι σαν και φέτος, με το Galaxy S25 Ultra να έρχεται με Snapdragon 8 Gen 4 και τα Galaxy S25 και S25+ να έρχονται με τον Exynos 2500, ανάλογα με την περιοχή που αγοράζονται.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είχε ισχυριστεί πως αναδιπλούμενα Galaxy Z θα έρθουν μόνο με Snapdragon επεξεργαστές, όμως οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Galaxy Z Flip 6 να καταλήγει με τον Exynos 2400. Αν αυτό αποδειχθεί αληθές, τότε θα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο της εταιρίας με Exynos chip. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα όμως, καθώς τα Z Flip 6 και Z Fold 6 (και ίσως τα Ultra και FE) να έρχονται πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

MAGGIE: Το αεροπλάνο του Άρη θα βοηθήσει να λύσουμε το μυστήριο του μεθανίου

Αυτό βέβαια προϋποθέτει πως η Samsung έχει αρκετή πίστη για τους Exynos, ώστε να τους βάλει στην αρκετά ακριβή, αναδιπλούμενη σειρά της. Ιδιαίτερα το Galaxy Z Flip, είναι μικρό, ζεσταίνεται πιο εύκολα και διαθέτει μικρή μπαταρία. Πόσο πίστη έχει η Samsung στον Exynos 2400 θα φανεί πολύ σύντομα λοιπόν.

Πάντως, ο Exynos 2500 ακούγεται πως θα φέρει μεγάλες βελτιώσεις που θα τον κάνουν ισάξιο με τον Snapdragon 8 Gen 4. Όμως για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά ακόμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.