Οι προ παραγγελίες και το χρονοδιάγραμμα πωλήσεων της σειράς Samsung Galaxy S24 series μόλις διέρρευσε. Σύμφωνα με την The Elec, η Samsung θα λανσάρει τη σειρά Galaxy S24 στις 17 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το report μάλιστα, η Samsung θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των S24, S24 Plus και S24 Ultra αμέσως μετά τη παρουσίαση, δηλαδή οι προ παραγγελίες ανοίγουν στις 17 Ιανουαρίου.

Όσοι προ παραγγείλουν τα νέα Samsung smartphones θα λάβουν τις συσκευές τους μεταξύ 26 Ιανουαρίου και 30 Ιανουαρίου. Οι πωλήσεις της σειράς αναμένονται στις 30 Ιανουαρίου.

Η Samsung φαίνεται να μετακινεί δηλαδή το λανσάρισμα των S24 series κατά 15 ημέρες για να ανταγωνιστεί καλύτερα τη σειρά iPhone 15 και να βελτιώσει τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου. Οι νέες συσκευές αναμένεται να φέρουν πλήθος AI χαρακτηριστικών, μεταξύ αυτών και μιας νέας universal assistant που θα ονομάζεται galaxy Ai.

[Αποκλειστικό] Αυτό είναι το Samsung Galaxy S24 Ultra και τα χαρακτηριστικά του

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.