Σύμφωνα με τον @Tech_Reve, το Galaxy S24 Ultra δεν θα εξοπλιστεί με κάμερα μεταβαλλόμενου zoom όπως οι πληροφορίες το ήθελαν μέχρι σήμερα. Αντίθετα, θα διαθέτει το ίδιο setup της κάμερας που συναντάμε στο Galaxy S23 Ultra, συμπεριλαμβανομένης μια 200MP κύριας, μιας 12MP ultrawide και δυο 10x και 3x telephoto καμερών.

Η μόνη αναμενόμενη αναβάθμιση είναι ο 10x αισθητήρας με ελάχιστες βελτιώσεις. Μόλις τον περασμένο Απρίλιο ο ίδιος είχε αναφέρει ότι η Samsung σκοπεύει να τοποθετήσει μια telephoto κάμερα μεταβαλλόμενου zoom στο S24 Ultra, αντικαθιστώντας τις 10x και 3x telephoto zoom κάμερες με έναν αισθητήρα που θα μπορεί να πραγματοποιήσει την μετάβαση μεταξύ 10x και 3x.

Όπως όλα δείχνουν εν ολίγοις το S24 Ultra θα καταφθάσει με το ίδιο configuration όσον αφορά την κάμερα σε σχέση με τον προκάτοχο.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.