Έχουν κυκλοφορήσει ήδη αρκετά leaks για το Samsung Galaxy S24 Ultra, και για τα αδερφάκια του. Τα περισσότερα σημειώνουν αναβαθμίσεις στις κάμερες, καλύτερη ταχύτητα φόρτισης, μεγαλύτερη μπαταρία, αλλαγές στο design, και άλλα.

Στα νεότερα, έχουμε τον γνωστό και συνήθως έγκυρο tipster / leaker Ice Universe που σημειώνει ότι το Galaxy S24 Ultra θα φέρει ανατροπή στον σχεδιασμό των flagship smartphones της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Η Samsung παρουσίασε το πρώτο curved screen smartphone το 2014, το οποίο ήταν το Galaxy Note Edge. Αργότερα, λάνσαρα τα Galaxy S8 και S9 series που είχαν curved οθόνες. Από τότε, η εταιρεία έκανε στροφή.

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία κρατάει την curved οθόνη για το πιο premium μοντέλα των Galaxy S, με τα πιο οικονομικά να έχουν επίπεδες οθόνες. Ωστόσο, αυτό θα αλλάξει, ή θα μπορούσε να αλλάξει, με το Samsung Galaxy S24 Ultra.

Σύμφωνα με τον Ice Universe, το Galaxy S24 Ultra θα έχει πλάτος 79 χιλιοστά και αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε επίπεδη οθόνη. Η εταιρεία κατάφερε να κάνει το Galaxy S23 Ultra 78.1 χιλιοστά χάρη στην curved οθόνη του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.