Η Samsung προσέφερε δυο 10MP zoom κάμερες στα Ultra smartphones της εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, 3x και 10x. Ωστόσο κάτι φαίνεται να αλλάζει από την επόμενη γενιά στο Galaxy S24 Ultra. Ειδικότερα, η ιστοσελίδα Galaxy Club επισημαίνει ότι το Galaxy S24 Ultra θα διαθέτει μια 5x zoom camera, αντικαθιστώντας την τρέχουσα 3x camera. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται λόγος για την ανάλυση αν και οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ενσωματώνει περισσότερα megapixels.

Η ιστοσελίδα androidauthority σπεύδει βέβαια να σημειώσει ότι υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα με την απώλεια της κάμερας των 10MP 3x. Η υιοθέτηση μιας 5x periscope κάμερας στη θέση του 3x telephoto αισθητήρα σημαίνει επίσης ότι το ενδιάμεσο zoom θα πάσχει και το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί από χαμηλότερης ποιότητας υβριδικό zoom.

Ωστόσο το μεγαλύτερο κέρδος από μια τέτοια πρακτική θα είναι το γεγονός ότι το zoom της τάξεως 4x σε 7x θα αναβαθμιστεί σημαντικά που σύμφωνα με το androidauthority αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της σειράς Ultra.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.