Σε περίπου έξι μήνες από τώρα η Samsung θα προβεί στην επίσημη ανακοίνωση της σειράς Galaxy S24 series. Σύμφωνα με τον tipster  itnyang (@hyacokr_itnyang),  το Galaxy S24 Ultra θα έχει οθόνη που θα μπορεί να φθάσει τα 2.200 nits peak brightness. Ωστόσο στο tweet του απάντησε και ο Ice Universe που επισήμανε ότι η φωτεινότητα μπορεί να φθάσει ακόμη και τα 2.500 nits – 2.800 nits, καθώς η Samsung δοκιμάζει διάφορα prototypes αυτή τη στιγμή.

Οι πιθανότητες πάντως είναι ελάχιστες να δούμε ένα smartphone με 2.800 nits φωτεινότητας και τέτοια υψηλά επίπεδα, εξαιτίας της κατανάλωσης. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, είχαμε μάθει ότι το S24 Ultra θα χρησιμοποιήσει ένα νέο OLED panel που εσωτερικά αποκαλείται M13.

Φέρει νεότερη τεχνολογία που επιτρέπει την οθόνη να φθάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα, των 2.500 nits. Είναι το ίδιο panel των iPhone 15 Pro και των Oppo Find X6 Pro. Το iPhone 15 Pro max φθάνει τα 2.000 nits ενώ το Oppo Find X6 Pro φθάνει τα 2.500 nits σε συγκεκριμένα σενάρια. Η Samsung αναμένεται να περιορίσει την οθόνη στα Galaxy S24 Ultra στα 2.200 nits.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.