Ένα σημείο όπου τα handsets της Apple βρίσκονται μπροστά σε σχέση με το Android, είναι στις επιδόσεις λόγω των εξαιρετικών επεξεργαστών με τα οποία τα εξοπλίζει η εταιρεία, η οποία ταυτόχρονα έχει και τον έλεγχο του software. Ωστόσο κάτι τέτοιο θα αλλάξει με το Samsung Galaxy S24, τουλάχιστον αν πιστέψουμε τα πρώτα benchmarks.

Σύμφωνα με τον Tech Reve, ο Snapdragon 8 Gen 3 που θα βρίσκεται στο εσωτερικό των Galaxy S24 σημειώνει 7.400 points στο Geekbench 6. To Geekbench είναι μια από τις πιο διαδομένες πλατφόρμες benchmarking και το αποτέλεσμα δείχνει ότι πρέπει να περιμένουμε μια πολύ δυνατή συσκευή. Τα αρχικά νούμερα του iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro max αγγίζουν τα 7.100 και 7.300. Υπάρχουν βέβαια και μερικά που δείχνουν να ξεπερνούν τα 7.400.

Το μέσο αποτέλεσμα βέβαια θα διαμορφωθεί χαμηλότερα από τα 7.400, κάτι που θα κάνει τον Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy πιο ισχυρό τουλάχιστον όπως δείχνουν τα εν λόγω benchmarks.

Πάντως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εδώ μιλάμε για multi score χωρίς να γνωρίζουμε τις single core επιδόσεις που και πάλι μπορεί να είναι χαμηλότερες από τον επεξεργαστή της Apple. Επιπλέον, όσο περισσότερα iPhone 15 pro και iPhone 15 Pro max φθάνουν στα χέρια χρηστών, ο μέσος όρος δεν αποκλείεται να ανέβει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.