Η μεγάλη ώρα της παρουσίασης των Samsung Galaxy S24 series έφτασε και οι συσκευές θα αποκαλυφθούν στο Unpacked event απόψε, 17 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ. Οι πληροφορίες που είναι γνωστές μέχρι τώρα μιλάνε για συνολική βελτίωση, τόσο στο hardware όσο και στο software της συσκευής, με την προσθήκη του Galaxy Ai, που θα αναλάβει αρκετές λειτουργίες, σε πολλούς τομείς των συσκευών.

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της για τους φανατικούς της Samsung, οπότε προμηθευτείτε με τα σνακ σας, γιατί το βράδυ έχουμε την επίσημη αποκάλυψη της ναυαρχίδας του Android.

Εμείς ελπίζουμε και σε άλλες ανακοινώσεις μαζί με το Galaxy S24, καθώς έχουμε ακούσει και φήμες για τον ερχομό του Galaxy Ring, που θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε.

Όπως και να έχει, μπορείτε να απολαύσετε την ανακοίνωση με όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες από τις συσκευές, στο βίντεο παρακάτω.

Το Samsung Galaxy S24 Ultra θα είναι ο σταρ της βραδιάς, με αλλαγές στις κάμερες. Συγκεκριμένα φεύγει ο 10Χ τηλεφακός της συσκευής και αντικαθίσταται από έναν 5Χ περισκοπικό, που όμως θα μπορεί να λάβει περισσότερο φως, για λήψεις από απόσταση, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Τα πρώτα unboxing video είναι γεγονός!

Στο εσωτερικό της συσκευής θα δούμε τον Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, που θα φέρει τις πιο δυνατές επιδόσεις σε smartphones για το 2024.

Έχουμε πολλά να δούμε, οπότε στις 20:00 το βράδυ συντονιστείτε για να δούμε την ανακοίνωση παρέα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.