Η επόμενη μεγάλη οικογένεια της Samsung η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα είναι η σειρά Galaxy S24 seres. Και σήμερα δημοσιεύεται ένα πρώτο αποτέλεσμα στο Geekbench που δείχνει δυνατές επιδόσεις για μια τόσο πρώιμη συσκευή.

galaxy s24+

Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε το Galaxy S24+ να εξοπλίζεται με ένα chipset που φέρει την κωδική ονομασία pineapple και αναμένεται να είναι ο επερχόμενο Snapdragon 8 Gen 3. Ο κύριος πυρήνας βλέπουμε να είναι χρονισμένος στα 3.3GHz μαζί με άλλους 3 πυρήνες χρονισμένους στα 3.15GHz, 2 στα 2.96GHz και 2 στα 2.27GHz. Το listing επιβεβαιώνει ακόμη την άφιξη μιας Adreno 750 GPU.

Η συσκευή σημείωσε 2.233 single-core points και 6.661 στο multi score. Φέρει Android 14 με 8GB RAM. Αξίζει παράλληλα να αναφερθεί ότι αποκαλύπτονται και οι χωρητικότητες των μπαταριών. Το Samsung Galaxy S24+ θα έρθει με μια 4.755 mAh μπαταρία, ενώ το S24 Ultra με μια 4.855 mAh.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.