Καθώς πλησιάζει η πολυαναμενόμενη παρουσίαση της σειράς Galaxy S24, ένας χρήστης του Twitter, γνωστός ως Hossam Gamal, μοιράστηκε μια σειρά διαφανειών που υποτίθεται ότι προέρχονται από μια παρουσίαση των smartphones. Οι διαφάνειες αυτές αποκαλύπτουν συναρπαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα flagship smartphone Samsung Galaxy S24.

Η Samsung διαβεβαιώνει ότι η σειρά Galaxy S24 θα διαθέτει οθόνες με αξιοσημείωτη αύξηση της φωτεινότητας κατά 48% σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά Galaxy S23. Οι οθόνες αναμένεται να προσφέρουν μέγιστη φωτεινότητα 2.600 nits και μέγιστη αυτόματη φωτεινότητα 1.500 nits. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται βελτίωση κατά 12% στους χρόνους απόκρισης αφής, αν και δεν παρέχονται συγκεκριμένα στοιχεία.

Samsung Galaxy S24 Slides

Όσον αφορά τις επιδόσεις, οι διαφάνειες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν ότι τα τηλέφωνα Galaxy S24 θα είναι εξοπλισμένα είτε με τα chipset Exynos 2400, είτε με Snapdragon 8 Gen 3. Η παρουσίαση υπογραμμίζει επίσης διάφορα παιχνίδια που υποστηρίζουν ray tracing στις νέες συσκευές, όπως τα Diablo Immortal, NightCrow, Racing Master, και Tarisland.

Οι δυνατότητες της κάμερας του Samsung Galaxy S24 Ultra παρουσιάζονται στις διαφάνειες, δίνοντας έμφαση σε ένα “Quad Tele Camera” σύστημα με 50MP 5x τηλεφακό και εγγραφή 8K με 5x ζουμ. Αυτό αποτελεί βελτίωση σε σχέση με το S23 Ultra, το οποίο υποστήριζε μόνο εγγραφή βίντεο 8K με 1x zoom.

Η παρουσίαση αποκαλύπτει περαιτέρω ότι το S24 Ultra θα καταγράφει λήψεις 12MP σε 10x ζουμ, χρησιμοποιώντας επεξεργασία εικόνας πολλαπλών καρέ και τεχνολογία υπερ-ανάλυσης βασισμένη σε deep learning για βελτιωμένες λήψεις με ζουμ.

Samsung Galaxy S24 Slides

Οι διαφάνειες αποκαλύπτουν επίσης τις επιλογές χρωμάτων για τη σειρά Samsung Galaxy S24. Το βασικό και το plus αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε Amber Yellow, Cobalt Violet, Marble Gray και Onyx Black. Εντωμεταξύ, το S24 Ultra πρόκειται να είναι διαθέσιμο σε χρωματικές επιλογές Titanium Black, Titanium Gray, Titanium Violet και Titanium Yellow.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσιάζουν οι επιλογές Sapphire Blue, Sandstone Orange και Jade Green που είδαμε σε προηγούμενες διαρροές. Απόλυτα λογικό, μιας και αυτά τα χρώματα θα είναι αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Samsung.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.