Η Samsung θα αποκαλύψει την οικογένεια Galaxy S24 series τον επόμενο χρόνο με ένα μοναδικό design κύριο χαρακτηριστικό του οποίου θα είναι το flat frame. Και το Samsung Galaxy A15 5G που διέρρευσε σήμερα, δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το πως περίπου θα είναι το design των Samsung Galaxy S24 series smartphones.

Samsung Galaxy A15

Ο έγκυρος Onleks αποκαλύπτει σήμερα ορισμένα renders του Galaxy A15 5G, με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, Infinity U εγκοπή και flat frame.  Η Samsung αναμένεται να χρησιμοποιήσει flat frame σε όλα τα μοντέλα των S24.

Όπως και φέτος, όλα τα τηλέφωνα της εταιρίας είχαν κοινή σχεδιαστική γραμμή, έτσι και στις επόμενες συσκευές της εταιρίας περιμένουμε να γίνει το ίδιο.

Τέλος, το Galaxy A15 θα αποτελεί τον διάδοχο του Samsung Galaxy A14 με την πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης να τοποθετείται τον Φεβρουάριο του 2024, χωρίς να είναι πολλά γνωστά ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η ανακοίνωση των Samsung Galaxy S24 απέχει αρκετά χρονικά, οπότε μένει μέχρι τότε να δούμε αν οι πληροφορίες αυτές ως προς το design επιβεβαιωθούν.

Samsung Galaxy A15

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.