Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη σειρά Samsung Galaxy S23 Series, η ανακοίνωση της οποίας πλησιάζει και αναμένεται να λάβει χώρα κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο του 2023. Ήταν μόλις πριν από λίγες ημέρες, που είδαμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της συσκευής (δες εδώ), κάτι που επιβεβαιώνει δυο πράγματα, ότι αφενός η παρουσίαση πλησιάζει, αφενός θα έχουμε και άλλα leaks σύντομα.

s23

Σήμερα, μαθαίνουμε δυο ακόμη σημαντικά πράγματα από τον Ice Universe. Το πρώτο, αφορά τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας. Σύμφωνα με τον Ice Universe, τόσο το Galaxy S23 όσο και το Galaxy S23+ θα έχουν κατά 200mAh μεγαλύτερες μπαταρίες. Το S23 Ultra θα διαθέτει την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας με το περσινό μοντέλο.

Επιπλέον, το S23+ και το S23 Ultra θα υποστηρίζουν 45W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση, ενώ η μικρότερη έκδοση, το απλό S23 θα υποστηρίζει φόρτιση ως 25W.

Παράλληλα, η οικογένεια θα λάβει μια αναβάθμιση και ως προς το peak brightness, η οθόνη των μικρότερων S series smartphones θα φθάσει το μέγιστο 1750 nits φωτεινότητας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τρέχουσα σειρά των S22 φθάνει τα 1300 nits. Τα S22 Plus και S22 Ultra ήδη προσφέρουν peak brightness των 1750 nits.

Τέλος, ολόκληρη η οικογένεια των S23 συσκευών θα διαθέτει βελτιωμένο σύστημα ψύξης. Η βελτιωμένη διαχείριση της θερμότητας σε συνδυασμό με τον υπερχρονισμένο Snapdragon 8 Gen 2 θα δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό flagship smartphone.

s23

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.