Το Samsung Galaxy S21 FE ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2022, όμως δεν είδαμε ποτέ το Galaxy S22 FE. Μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες μάθαμε πως ούτε το Galaxy S23 FE θα κυκλοφορήσει. Όμως σήμερα έρχεται το SamMobile και με αποκλειστικές πληροφορίες του μαθαίνουμε πως η συσκευή θα έρθει το τεταρτο τρίμηνο του 2023. Αυτό σημαίνει πως η ανακοίνωση θα γίνει κάπου ανάμεσα στον Οκτώβρη και τον Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το Galaxy S23FE θα έρθει με τον Exynos 2200 για όλες τις περιοχές, σε αντίθεση με το S21FE που ήρθε με Snapdragon στην χώρα μας, ενώ για κάποιες άλλες χώρες ήταν με Exynos επεξεργαστή.

s21 fe

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά βλέπουμε αναβαθμισμένη κάμερα στα 50MP, μπαταρία 4500mAh και αποιθηκευτικό χώρο 128GB και 256GB. Από RAM θα έχουμε 6GB ή 8GB. Στο θέμα της φόρτισης πιθανότατα θα είναι στα 25W.

Πάντα σύμφωνα με την πηγή, ο κωδικός της συσκευής θα είναι ο SM-S711x, που ακολουθεί την ονοματοδοσία των πρόσφατων Galaxy S Series.

Ελπίζουμε όντως να δούμε την συσκευή να ανακοινώνεται, καθώς το S21 FE είναι value for money συσκευή και πάντα έχουμε μια αγάπη για τέτοιου είδους συσκευές!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.