Τα Samsung Galaxy S23 θα μπορούσαν να είναι τα κορυφαία Android flagship smartphones του 2023, ωστόσο έχουν ορισμένα αρκετά ενοχλητικά προβλήματα. Το σφάλμα με το HDR και μερικά ακόμα μικροπροβλήματα της κάμερας που μπορεί να εμφανιστούν σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού δεν έχουν επιλυθεί ακόμη, τόσους μήνες μετά την κυκλοφορία των τηλεφώνων.

Παρόλο που η Samsung στόχευε να κυκλοφορήσει τα fix για αυτά τα προβλήματα τον Ιούνιο, ίσως χρειαστεί να αναβάλει τη διάθεση τους. Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο leaker Ice Universe, η εταιρεία μπορεί να μην κατάφερε να λύσει τα μικροπροβλήματα της κάμερας των νεότερων flagship smartphones της, στα οποία εργαζόταν τις τελευταίες εβδομάδες.

Το αν θα αναβάλει την κυκλοφορία των fix για τον Ιούλιο είναι ασαφές. Η Samsung προσπαθεί να αποφύγει την κυκλοφορία ενός μισοτελειωμένου patch, γιατί επιθυμεί την μόνιμη επίλυση όλων των προβλημάτων που έχουν προκύψει. Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει ήδη το update με τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον Ιούνιο του 2023. Οπότε, τα σενάρια διάθεσης των fix είναι τρία.

Πρώτον, κυκλοφορεί ξεχωριστό update που λύνει αποκλειστικά τα προβλήματα στην κάμερα των Samsung Galaxy S23. Δεύτερον, τα κρατάει στο συρτάρι για τον Ιούλιο. Τρίτον, περιμένει την ανακοίνωση του One UI 6.0 που θα κυκλοφορήσει με την παρουσίαση των Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5. Το τρίτο σενάριο είναι το πιο απίθανο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.