Τα Samsung Galaxy S22 παρουσιάζουν ένα θέμα στο ζουμ της κάμερας. Το πρόβλημα δεν είναι αν κάνουν σωστά ζουμ, χωρίς θόλωμα, και τα λοιπά, αλλά ότι η μετάβαση από κοντινή λήψη σε μακρινή και το αντίστροφο δεν γίνεται ομαλά. Στη φωτογραφία αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά στο βίντεο σίγουρα δημιουργεί θέματα στο τελικό αποτέλεσμα.

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει λάβει γνώση και, σύμφωνα με διαχειριστή του Samsung Community, η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται στη ρύθμιση του προβλήματος για να βρει μία λύση που θα ομαλοποιήσει το ζουμ και θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης και το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό συνέβη πριν μερικές εβδομάδες και τώρα η ίδια πηγή έδωσε λεπτομέρειες για την πρόοδο της ομάδας ανάπτυξης.

Οι βελτιώσεις δεν έγιναν διαθέσιμες στα Samsung Galaxy S22 με το update Ιουνίου, διότι δεν ήταν έτοιμες. Επίσης, δεν αποτελούν μέρος του update Ιουλίου. Ωστόσο, μπορεί να κυκλοφορήσουν σύντομα, είτε ως χωριστή ενημέρωση, είτε με το update Αυγούστου. Ο διαχειριστής είπε ότι θέλει πολύ χρόνο για να επιβεβαιώσουν όλα τα κομμάτια λογισμικού, αλλά η ομάδα έχει σχεδόν τελειώσει τη δουλειά της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.