Η Samsung αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι όταν μιλάμε για ενημερώσεις είναι μπροστά από κάθε άλλο κατασκευαστή, ακόμα και την ίδια τη Google ορισμένες φορές. Πριν καν μπει ο Οκτώβριος, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία στέλνει στα Samsung Galaxy S22 με τις ενημερώσεις ασφαλείας Οκτωβρίου 2022.

Η διάθεση ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, στα Galaxy S22, Galaxy S22+, και Galaxy S22 Ultra. Ο αριθμός έκδοσης είναι S90XU1UES2AVI5 και εκτός από τις ενημερώσεις αφαλείας, το update βελτιώνει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια, διορθώνει ορισμένα bug, και βελτιώνει τη σταθερότητα του συστήματος.

Προς το παρόν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη στα Samsung Galaxy S22 της AT&T, της Bluegrass Cellular, και της C-Spire. Αναμένουμε σύντομα να ξεκινήσει η διάθεση στις ξεκλείδωτες συσκευές και σε περισσότερες αγορές, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.