Μια οθόνη με υψηλό refresh rate είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά στα ολοκαίνουργια Samsung Galaxy S20 flagships. Τα Galaxy S20, Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra έχουν όλα AMOLED οθόνες με 120Hz refresh rate, το υψηλότερο που είναι εφικτό σε οθόνες σήμερα. Εντούτοις, ορισμένοι φαίνεται να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους ότι το 120Hz refresh rate δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μέγιστη ανάλυση.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι ακόμη και σε FULL HD+ ανάλυση, το Galaxy S20 δεν θα μείνει πάντα σε 120Hz refresh rate και αυτόματα θα πραγματοποιεί εναλλαγή στα 60Hz σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ειδικότερα, τα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra θα πραγματοποιούν την μετάβαση σε 60Hz refresh rate κάθε φορά που η μπαταρία πηγαίνει πάνω από τους 42 βαθμούς Κελσίου, αλλά και όταν η μπαταρία πέφτει κάτω από το 5%. Επιπροσθέτως, η μετάβαση σε 60Hz θα πραγματοποιείται όταν συγκεκριμένες εφαρμογές εκκινούν, όπως η κάμερα και τα Google Maps.

Τέτοιες εφαρμογές καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα μπαταρίας, επομένως δεν μας προκαλεί έκπληξη γιατί η Samsung δεν το επιτρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις. Θα επιτρέψει η Samsung τη χρήση του υψηλότερου refresh rate κατά την μέγιστη ανάλυση της οθόνης, μέσω μελλοντικού software update; Σίγουρα είναι κάτι που το ζητούν πολλοί χρήστες, χωρίς να γνωρίζουμε αν κάτι τέτοιο θα συμβεί προς το παρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.