Μπορεί οι κάμερες των Samsung Galaxy S10 συσκευών να είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν στην αγορά, ωστόσο σε κάποια υστερούν σε σύγκριση με τα υπόλοιπα flagships σε συγκεκριμένα σημεία. Η Samsung θέλει να το διορθώσει αυτό με το επόμενο Galaxy S11 smartphone. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναμεταδίδει το Galaxyclub, η εταιρεία ανέπτυξε το οπίσθιο setup της κάμερας του Galaxy S11 υπό την κωδική ονομασία Hubble από το  Hubble Space Telescope της NASA και αποτελεί σαφή ένδειξη των προσπαθειών της εταιρείας να το αναβαθμίσει ριζικά.

Τα πιο premium smartphones της Samsung έχουν υποστήριξη για 2x optical zoom από το καλοκαίρι του 2017. Με το επερχόμενο Galaxy S11, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει τη μετάβαση σε έναν ολοκαίνουργιο φακό τύπου periscope που θα υποστηρίζει 5x optical zoom. Η αναβάθμιση θα επιτρέψει στη Samsung να ανταγωνιστεί καλύτερα συσκευές της Huawei, αλλά και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την Apple που έχει μείνει στο 2x optical zoom. Δεν είναι ξεκάθαρο προς το παρόν τι αισθητήρας θα τοποθετηθεί στους αναβαθμισμένους φακούς, αλλά υποστήριξη για εντυπωσιακά επίπεδα hydrid και digital zoom θα πρέπει να αναμένεις χάρη στα δεδομένα που συλλέγονται από τον κύριο αισθητήρα. Πάντως, όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, στο Galaxy S11 θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάμερα των 108MP. 

Η Samsung επίσης λέγεται ότι αναπτύσσει ένα νέο λογισμικό το οποίο θα ανταγωνιστεί το Deep Fusion της Apple. Το τελευταίο, λαμβάνει 9 φωτογραφίες οι οποίες αναλύονται και συνδυάζονται χάρη στη Neural Engine του iPhone 11 για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, λεπτομέρειας, φωτισμού και χρώματος. Φυσικά, στο Galaxy S11 θα έρθει και ένα σημαντικά βελτιωμένο Night Mode. Η ήδη υπάρχουσα υλοποίηση υστερεί σε σχέση με εκείνες της Google, Huawei και Apple αλλά η επόμενη έκδοση του χαρακτηριστικού θα είναι σημαντικά βελτιωμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.