Οι δοκιμές του Samsung Galaxy S10+ έχουν ήδη ξεκινήσει από όσους έχουν τα πρώτα δείγματα και ήδη μάθαμε πως η συσκευή έχει την καλύτερη οθόνη αυτή τη στιγμή. Πως τα πηγαίνει όμως σε θέματα αυτονομίας;

Το Samsung Galaxy S10+ έρχεται με σαφώς μεγαλύτερη μπαταρία, που φτάνει τις 4100mAh, οπότε οι προσδοκίες μας ήταν πολύ ψηλά από την ανακοίνωση.

Το PhoneArena έχει παράδοση στις δοκιμές μπαταριών και μόλις τελείωσε τις δοκιμές του στο Galaxy S10+, οπότε έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Η έκδοση που δοκιμάστηκε είναι αυτή με τον Exynos, που θα έρθει και στην χώρα μας.

Σύμφωνα με τις δοκιμές που βλέπουμε, η αυτονομία της συσκευής είναι πολύ κοντά σε ότι είδαμε και στο Galaxy S9+, που σημαίνει πως είναι καλή, αλλά δεν εντυπωσιάζει. Στην λίστα του PhoneArena έρχεται αρκετά πίσω σε σχέση με το iPhone XS Max, ενώ η διαφορά μεγαλώνει σε σχέση με το Huawei Mate 20.

Συγκεκριμένα το Galaxy S10+ έφτασε τις 7 ώρες και 59 λεπτά, ενώ το Galaxy S9+ είχε φτάσει τις 8 ώρες και 5 λεπτά. Το iPhone XS Max είχε αντέξει 9 ώρες και 34 λεπτά και το Huawei Mate 20 είχε φτάσει τις 14 ώρες και 26 λεπτά.

Εκτός από την αυτονομία, δοκιμές έγιναν και στην ταχύτητα φόρτισης, που το Galaxy S10+ φόρτισε σε 100 λεπτά, με τον ανταγωνισμό να μην απέχει πολύ από αυτό.

Εμείς περιμένουμε να έρθει η συσκευή στην χώρα μας για να μπορούνε να κάνουμε τις δικές μας δοκιμές, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και μετά απορούν που δεν έχουν πολλές προπαραγγελιες. Με τέτοιες τιμές και κυρίως με τέτοια μπαταρία, αναμενόμενο. Όταν φέρνεις τη καλύτερη οθόνη στην αγορά δε μπορείς να έχεις μόνο 4000mAh.
    Πόσο μάλλον το απλό s10, με 3.500 mAh.
    Και έλεγα να κοιτάξω το τελευταίο αλλά με τέτοια μπαταρία δεν υπάρχει περίπτωση. Δε βάζουν μυαλό όσα χρόνια και αν περάσουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.