Όλα τα προηγούμενα χρόνια η Samsung διέθετε δυο διαφορετικές εκδόσεις της οικογένειας Galaxy S και Galaxy Note συσκευών στην αγορά, ανάλογα με την περιοχή. Μια έκδοση δηλαδή διέθετε Exynos επεξεργαστή και μια άλλη Snapdragon. Το XDA Developers πρόσφατα πήρε ένα Samsung Galaxy S10 με Exynos επεξεργαστή και ένα με τον Snadragon και έτρεξε πολλές δοκιμές σε παιχνίδια και αρκετά benchmarks.

Όπως επισημαίνει, σε κάθε δοκιμή που έτρεξαν το Snapdragon 855 Galaxy S10+ ξεπερνά το Exynos 9820 Galaxy S10. Και οι δυο συσκευές έχουν την ίδια ποσότητα RAM, το ίδιο software, την ίδια ανάλυση οθόνης, το ίδιο σύστημα ψύξης και τα ίδια basic specifications. Οι διαφορές που διαπίστωσαν στις επιδόσεις οφείλονται κυρίως στο SoC. Για το gaming ο Snapdragon 855 είναι ο ξεκάθαρος νικητής έναντι του Exynos 9820.

Δεν θέλουμε να μεταφέρουμε τα benchmarks του εδώ για τον απλό λόγο ότι δεν τα τρέξαμε εμείς και δεν θέλουμε να οικιοποιηθούμε δουλειά άλλων. Σε κάθε περίπτωση τα συμπεράσματα είναι σαφή. Η Samsung θέλει να πιστέψουμε ότι οι συσκευές έχουν τα ίδια επίπεδα επιδόσεων. Δεν ισχύει όμως αυτό στο real world gaming.

Μπορείτε να δείτε τα benchmarks και τις δοκιμές του XDA Developers εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.