Νωρίτερα σήμερα, μιλήσαμε για το Smartphone με εύκαμπτη οθόνη που θα παρουσιάσει η Samsung, το οποίο φαίνεται πως θα ονομάζεται Galaxy Round και να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα! Αυτό φαίνεται από το γραφείο εμπορικών σημάτων των ΗΠΑ.

samsung-galaxy-round-merknaam

Με ημερομηνία την 30η Σεπτεμβρίου, το γραφείο εμπορικών σημάτων παρέλαβε μια συνηθισμένη λίστα με συσκευές, και στο σημείο που μιλούσε για Tablet Computers και τηλέφωνα, εμφανίστηκε το Galaxy Round. Αυτή είναι κατά πάσα πιθανότητα η συσκευή που η οθόνη χρησιμοποιεί πλαστικό αντί για γυαλί, κάνοντας το πολύ πιο ανθεκτικό, επιτρέποντας διάφορα σχήματα οθόνης.

Input Field
Entered
SERIAL NUMBER86078164
MARK INFORMATION
*MARKSAMSUNG GALAXY ROUND
STANDARD CHARACTERSYES
USPTO-GENERATED IMAGEYES
LITERAL ELEMENTSAMSUNG GALAXY ROUND
MARK STATEMENTThe mark consists of standard characters, without claim to any particular font, style, size, or color.
REGISTERPrincipal
APPLICANT INFORMATION
*OWNER OF MARKSAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD.
*STREET129, Samsung-ro, Yeongtong-gu, Suwon-si
*CITYGyeonggi-do
*COUNTRYKorea, South

Όπως και να έχει, σύμφωνα με τις φήμες, η πιο πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης είναι η 10η Οκτωβρίου! Οπότε σύντομα θα ξέρουμε τα πάντα για την συσκευή που θα αλλάξει ριζικά τα smartphones μας!

Πηγές: (1) , (2) | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.