Samsung-Galaxy-Note-7

Το Samsung Galaxy Note 7 έχει ήδη διαρρεύσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα και όλα δείχνουν πως η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 2 Αυγούστου, στην Νέα Υόρκη. Το όνομα θα είναι Note 7 και όχι Note 6, αφού η εταιρία θέλει να ευθυγραμμίσει την σειρά S με την σειρά Note.

Έχουμε ήδη δει αρκετά από την συσκευή, μέσα από renders που έχουν διαρρεύσει, οπότε τώρα μένει να δούμε το πότε η συσκευή θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται, για να δουμε και τις πρώτες φωτογραφίες που θα “διαρρεύσουν”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Samsung έχει ξεκινήσει τις παραγγελίες στα μέρη της συσκευής, οπότε αν όλα πάνε βάση προγράμματος, η συσκευή θα μπει σε μαζική παραγωγή τον Ιούλιο, ώστε να είναι έτοιμη για αποστολή μέσα στον Αύγουστο.

Η εταιρία περιμένει υψηλή ζήτηση, παρά το μεγάλο μέγεθος της συσκευής. Έτσι ετοιμάζει 2.5 εκατομμύρια συσκευές να φύγουν τον Αύγουστο και άλλες τόσες τον Σεπτέμβριο, φτάνοντας έτσι τις 5 εκατομμύρια συσκευές. Εδώ να θυμίσουμε πως το Note 5 που δεν ήρθε ποτέ στην Ευρώπη, κατάφερε να πουλήσει 5 εκατομμύρια συσκευές το πρώτο τρίμηνο της κυκλοφορίας του.

Το Galaxy Note 7 θα ανακοινωθεί σε special UNPACKED, στις 2 Αυγούστου, στην Νέα Υόρκη, όπου και θα τα μάθουμε όλα. Φυσικά περιμένουμε περισσότερες διαρροές τις επόμενες εβδομάδες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.