Samsung-Galaxy-Note-7

Το Samsung Galaxy Note 7 έχει ήδη διαρρεύσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα και όλα δείχνουν πως η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 2 Αυγούστου, στην Νέα Υόρκη. Το όνομα θα είναι Note 7 και όχι Note 6, αφού η εταιρία θέλει να ευθυγραμμίσει την σειρά S με την σειρά Note.

Έχουμε ήδη δει αρκετά από την συσκευή, μέσα από renders που έχουν διαρρεύσει, οπότε τώρα μένει να δούμε το πότε η συσκευή θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται, για να δουμε και τις πρώτες φωτογραφίες που θα “διαρρεύσουν”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Samsung έχει ξεκινήσει τις παραγγελίες στα μέρη της συσκευής, οπότε αν όλα πάνε βάση προγράμματος, η συσκευή θα μπει σε μαζική παραγωγή τον Ιούλιο, ώστε να είναι έτοιμη για αποστολή μέσα στον Αύγουστο.

Η εταιρία περιμένει υψηλή ζήτηση, παρά το μεγάλο μέγεθος της συσκευής. Έτσι ετοιμάζει 2.5 εκατομμύρια συσκευές να φύγουν τον Αύγουστο και άλλες τόσες τον Σεπτέμβριο, φτάνοντας έτσι τις 5 εκατομμύρια συσκευές. Εδώ να θυμίσουμε πως το Note 5 που δεν ήρθε ποτέ στην Ευρώπη, κατάφερε να πουλήσει 5 εκατομμύρια συσκευές το πρώτο τρίμηνο της κυκλοφορίας του.

Το Galaxy Note 7 θα ανακοινωθεί σε special UNPACKED, στις 2 Αυγούστου, στην Νέα Υόρκη, όπου και θα τα μάθουμε όλα. Φυσικά περιμένουμε περισσότερες διαρροές τις επόμενες εβδομάδες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ