Skip to content

Διέρρευσε η αναβάθμιση σε Android 4.3 για το Samsung Galaxy Note II

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Διέρρευσε η αναβάθμιση σε Android 4.3 για το Samsung Galaxy Note II

Εχθές διέρρευσε το δοκιμαστικό update του Android 4.3 για το Galaxy S4 και σήμερα είναι η ώρα του Galaxy Note II. Έτσι λοιπόν ήρθε η έκδοση N7100XXUEMI6 για το GTN1700 και είναι το πρώτο leak του Android 4.3 για την συσκευή.

galaxy note II

 

Είναι σε αρκετά πρόημο στάδιο η ROM για αυτό υπάρχουν και μερικά bugs σε κάποια σημεία, οπότε αν απόφασίσετε να την περασετε, κάντε πρώτα backup τα δεδομένα σας.

Στην νέα έκδοση, βλέπουμε μεταφορά αρκετών στοιχείων, από το Galaxy S4 και το Galaxy Note 3. Έχουμε τις καρτέλες στις ρυθμίσεις. Επίσης έχουν μπεί αρκετά νέα πράγματα όπως το Samsung Knox και το Samsung Wallet, όπως είδαμε και στην χτεσινή έκδοση για το Galaxy S4.

Την ROM έχει ήδη στα χέρια του ο Σωτήρης Μπουζίκος, Developer της δημοφιλούς Sotmax, και σύντομα θα έχουμε και custom ROM με την νέα έκδοση, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Αν όμως δεν μπορείτε να περιμένετε, μπορείτε να περάσετε την leaked έκδοση που κυκλοφόρησε, αν και κάποια bugs θα τα έχετε, και δεν είναι τόσο ασφαλές.

Εμείς να σας πούμε την διαδικασία, αλλά αν προχωρίσετε σε φλασάρισμα θα το κάνετε με δική σας ευθύνη 100%. Δεν φέρουμε ευθύνες για τυχόν bricked συσκευές!

  • κατεβάστε το αρχείο από εδώ, και κάντε το Extract.
  • Κατεβάστε το ODIN από εδώ
  • Κάντε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και μπείτε σε Download Mod (κρατήστε πατημένα το Power Button και το Volume Down μέχρι να ανοίξει  η συσκευή)
  • Συνδέστε την συσκευή στον υπολογιστή και περιμέντε μέχρι να πάρετε την μπλε ένδιξη
  • Βάλτε το AP_N7100XXUEM16_CP_N7100XXEM16_CSC_N7100XAEM16_BY_WVAZ_DINK.tar στο AP
  • Ελέγξτε να ΜΗΝ είναι τικαρισμένο το re-partition
  • Πατήστε έναρξη και περιμένετε μερικά λεπτά και είστε έτοιμοι μόλις βγάλει ότι τελείωσε
  • Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα μπείτε στο recovery (πατώντας Power Button + Volume Up) και κάντε factory reset για να γίνει η συσκευή σαν καινούρια. Για αυτό πριν κάνετε οτιδήποτε κάντε backup.

Πηγή

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.