Το Samsung Galaxy Note Edge είναι μια έκδοση του Galaxy Note 4, με κυρτή οθόνη και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό συσκευών. Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα έρθει και στην χώρα μας, αλλά αν γίνει αυτό θα είναι από τις γιορτές και μετά.  Η Samsung Γερμανίας από την άλλη ζήτησε από το κοινό να απαντήσει στο αν τους ενδιαφέρει η συσκευή και αν θέλουν να την δουν στα καταστήματα δίπλα στο Galaxy Note 4.

note-edge-jp

Από ότι φάνηκε η Γερμανία ενδιαφέρεται για το Galaxy Note Edge, έτσι λοιπόν θα το δουν στα καταστήματα από τον Ιανουάριο του 2015. Δεν θα είναι μόνο του όμως, καθώς θα κυκλοφορήσει και το Galaxy Note Edge Premium Edition, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και χρονικό διάστημα.

Τι διαφορετικό θα έχει η Premium έκδοση από το απλό Note Edge; Το βασικότερο είναι πως θα παρέχεται τριετής εγγύηση, εν συνεχεία, θα έχουμε 64GB EVO microSD, Flip Wallet, display cleaner και φυλλάδιο με tips & tricks. Φυσικά όλα αυτά μπορείτε να τα αγοράσετε και ξεχωριστά μόνοι σας. 20 τυχεροί αγοραστές από τους 500 πρώτους, θα έχουν την τύχη να ζήσουν τις τεχνολογίες της Samsung από κοντά, στο Schwalbach.

Από τιμή το Samsung Galaxy Note Edge Premium θα το δούμε στα €899.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.