Πλησιάζοντας στην ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 8, η συσκευή εμφανίζεται σε όλο και πιο ξεκάθαρες διαρροές. Σήμερα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα dummy του Note 8, σε φωτογραφίες που μπορούν να μας δώσουν μια καλή ιδέα για την πραγματική υπόσταση της συσκευής.

Το dummy είναι βασικά μια πολύ ακριβής αναπαράσταση όλων των διαδοχικών διαρροών που έχουμε δει από την συσκευή μέχρι στιγμής. Ο λιγότερος στρογγυλεμένος και ελαφρώς πιο ογκώδες σχεδιασμός σε σύγκριση με το S8 και το S8+ φαίνεται ξεκάθαρα, μαζί με τις δύο πίσω κάμερες, την άβολη θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, την γυάλινη πλάτη και την άψογη οθόνη Infinity.

Επιπλέον μπορούμε παράλληλα να επιβεβαιώσουμε μερικές από τις πιο σημαντικές προδιαγραφές του τηλεφώνου, από τα παρακάτω επίσημα διαφημιστικά. Τα φυλλάδια αποκαλύπτουν ότι η οθόνη θα είναι ένα 6.3″ QHD+ Super AMOLED με ελάχιστα περιθώρια πάνω και κάτω.

Υπάρχει επίσης επιβεβαίωση της αντοχής σε νερό και σκόνη με την πιστοποίηση IP68, αλλά και του ανιχνευτή ίριδας και της υποστήριξης για ασύρματη φόρτιση.

Η τηλεφακός στο πίσω μέρος θα έχει δυνατότητα σταθερού οπτικού ζουμ 2x (όπως αποκαλύφθηκε σε μια αναφορά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα) και υπάρχει επίσης αναφορά στο διάφραγμα f/1,7 και στην οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Είναι ασαφές εάν ένας ή και οι δύο αισθητήρες κάμερας θα έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το S Pen θα σας επιτρέψει να κάνετε γρήγορες σημειώσεις ακόμη και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη και θα σας επιτρέψει να γράψετε μηνύματα και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας ως GIF. Το Smart Switch θα μεταφέρει τις φωτογραφίες, τις επαφές και τη μουσική από το παλιό σας τηλέφωνο στο νέο Galaxy Note 8.

Το Galaxy Note 8 θα γίνει επίσημο σε ειδική εκδήλωση στις 23 Αυγούστου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.