Η κάμερα είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο ενός smartphones αυτές τις μέρες και κάτι το οποίο ενδιαφέρει το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών. H Apple έκανε το βήμα και πλέον προσφέρει εγγραφή βίντεο σε 4Κ στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, μαζί με τα νέα iPhones. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό χρειάζεται δυνατό chipset και καλή μπαταρία, αφού είναι τόσο πεινασμένο για επεξεργαστική ισχύ, που θα ξεζουμίσει τον επεξεργαστή και θα τον ζεστάνει. Η Apple προχώρησε και θα το δώσει πρώτη στο κοινό, με την κυκλοφορία των συσκευών.

Η SAMSUNG ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ…

Στο επίσημο κατάστημα της Samsung, βλέπουμε το Galaxy Note 8 με το σχόλιο “Το Galaxy Note 8 τραβάει 4K Ultra High Definition βίντεο στα 60fps”. Η λειτουργία δεν έχει έρθει ακόμα στα Galaxy Note 8, όμως αναμένεται πολύ σύντομα. Μιας και έχουμε εδώ ένα Galaxy Note 8, θα μπορούμε πολύ σύντομα να την δοκιμάσουμε και εμείς στο techmaniacs.gr.

Ελπίζουμε η αναβάθμιση να είναι διαθέσιμη όταν τα Galaxy Note 8 ξεκινήσουν να κυκλοφορούν στην αγορά. Επίσης ελπίζουμε να είναι αρκετά σταθερή η λειτουργία και όχι βεβιασμένη κίνηση από την Samsung για να προλάβει την Apple. Άλλωστε ο Snapdragon 835 είναι κτήνος, οπότε λογικά θα μπορεί να το διαχειριστεί, έτσι;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.