Ο αναλυτής της KGI, Ming-Chi Kuo, επιστρέφει αυτή τη φορά με τις προβλέψεις του για το Samsung Galaxy Note 8. Ο εν λόγω αναλυτής έχει πολύ καλό ιστορικό προβλέψεων, οπότε οι δηλώσεις του μας τράβηξαν την προσοχή.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ming-Chi Kuo, η συσκευή θα έχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, που θα προσφέρει 3Χ οπτικό ζουμ. Έτσι η κάμερα θα αποτελείται από έναν αισθητήρα 12MP, πίσω από τον ευρυγώνιο φακό και έναν αισθητήρα 13MP πίσω από τον τηλεφακό. Οι δύο κάμερες θα έχουν Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας. Ο Ming-Chi περιμένει αρκετά καλύτερη κάμερα από την διπλή κάμερα του iPhone 7 Plus, ενώ θα είναι στα ίδια επίπεδα με το iPhone 8.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε Super AMOLED οθόνη 6.4 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό έχουμε Snapdragon 835 ή Exynos 8895. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα μείνει στο πίσω μέρος και τελικά δεν θα τον δούμε κάτω από την οθόνη.

Ο αναλυτής συμπλήρωσε πως φέτος οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S8 θα είναι ανεβασμένες σε σχέση με πέρσι, φτάνοντας τα 50 με 55 εκατομμύρια πωλήσεις, σε αντίθεση με τα 40-45 που είδαμε πέρσι για το Galaxy S7.

Σχολιάστε την είδηση!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.