Ο φημισμένος @evleaks επιστρέφει για ακόμη μια φορά και έχει στα χέρια του, ίσως τις πιο πολυαναμενόμενες εικόνες της χρονιάς. Όπως μπορείτε να δείτε στην συνέχεια αυτού του άρθρου έχουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Galaxy Note 8. Στο παρελθόν έχουμε δει μερικές διαρροές που δείχνουν στοιχεία του σχεδιασμού του Note 8, αλλά τι καλύτερό απ΄όταν εμφανίζονται τα τελικά renders μια συσκευής.

Η εικόνα που βλέπουμε φαίνεται να αποτελεί επίσημη απόδοση του τηλεφώνου. Αν και το μόνο που βλέπουμε σε αυτήν, είναι το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, μπορούμε να δούμε τις επιρροές από το Galaxy S8, με την διαφορά ότι οι γωνίες φαίνονται λίγο πιο τετραγωνισμένες. Αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται με όλη την σειρά Note.

Αφού πήρατε μια καλή ιδέα για το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, ήρθε η ώρα να δείτε την συσκευή κι από άλλες γωνίες θέασης, μαζί με το νέο S-Pen. Όπως μπορείτε να δείτε, έχει διπλή κάμερα τοποθετημένη οριζόντια, με τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς δίπλα από αυτήν, όπως και στο Galaxy S8. Τα χρώματα που βλέπουμε είναι τα αποκαλούμενα Midnight Black και Gold.

Το Galaxy Note 8 θα ανακοινωθεί στις 23 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη. Το τηλέφωνο θα έχει στο εσωτερικό του είτε τον νέο Exynos 8895 είτε τον Snapdragon 835 με 4GB μνήμης RAM. Φυσικά, αναμένουμε μια οθόνη Infinity 6,4 ιντσών με αναλογία 18,5:9. Περιμένουμε επίσης αντοχή στο νερό με IP68 και διάφορες νέες λειτουργίες για το S-Pen.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.