Οι φήμες για το επόμενο Galaxy Note ακμάζουν αυτές τις μέρες και υποψιαζόμαστε ότι θα πολλαπλασιάζονται όλο και περισσότερο με την IFA να πλησιάζει. Μερικές από τις πιο πρόσφατες διαρροές αποκάλυψαν την ιδέα της Samsung να ονομάσει το νέο της phablet, Galaxy Note 7 προκειμένου να ταυτιστεί με τη σειρά Galaxy S7.

iris-note-7

Σήμερα, διέρρευσε ένα screenshot από ένα beta firmware που διατίθεται μέσω του Samsung Galaxy Beta Program, αποκαλύπτοντας μια νέα επιλογή στις ρυθμίσεις απορρήτου – σαρωτής ίριδας. Προφανώς, η Samsung σκοπεύει να ενσωματώσει έναν σαρωτή ίριδας στην νέα της ναυαρχίδα και αυτή η νέα ναυαρχίδα δεν είναι άλλη από το Galaxy Note 7.

Αυτή φήμη επιβεβαιώνεται κι από μια καταχώρηση της Zauba με 200 κομμάτια σαρωτών ίριδας που έστειλε η Samsung στην Ινδία. Η τεχνολογία σάρωσης της ίριδας θεωρείται ότι έχει το μικρότερο περιθώριο λάθους και είναι η γρηγορότερη μεταξύ όλων των άλλων δυνατοτήτων που είναι διαθέσιμες για ασφάλεια αυτήν την στιγμή.

Το νέο Galaxy Note 7 θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή στις αρχές Αυγούστου σύμφωνα με πληροφορίες που μάθαμε πρόσφατα. Μέχρι τότε θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για αμέτρητες φήμες που θα αφορούν την νέα ναυαρχίδα.

ΠηγήVia

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ