Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το επερχόμενο Galaxy Note 7 της Samsung, έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών διαρροών και φημών μέχρι σήμερα, ενώ όσες μιλούσαν για την οθόνη του, έλεγαν πως θα είναι στις 5,7 ίντσες.

Samsung-Galaxy-Note-7-renders

Ωστόσο, βλέποντας μια πρόσφατη καταχώρηση στην Zauba, την σελίδα καταγραφής εισαγωγών και εξαγωγών στην Ινδία, φαίνεται να πέρασε από αυτήν μια έκδοση της συσκευής με 6 ίντσες οθόνη.

6-inch-galaxy-note-7-720x36
Είτε αυτή η έκδοση είναι απλά ένα πρωτότυπο που δοκιμάζει η Samsung και το τελικό προϊόν θα είναι στις 5.7 ίντσες ή απλώς έγινε λάθος κατά την καταχώρηση στην Zauba. Το σίγουρο είναι, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την ύπαρξη ενός Galaxy Note 7 με 6 ίντσες οθόνη.

Η συσκευή θα ανακοινωθεί σε λιγότερο από έναν μήνα, οπότε αν υπάρχει πράγματι μια τέτοια έκδοση, θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.