Η επόμενο στην σειρά συσκευή Galaxy Note, είτε αυτή ονομάζεται Galaxy Note 6 είτε Note 7, θα παρουσιαστεί στις 2 Αυγούστου, σύμφωνα με ένα πόστερ του επόμενου Unpacked event της Samsung που διέρρευσε. Η ημερομηνία αυτή συμφωνεί απόλυτα με τις προηγούμενες φήμες.

note-7-unpacked-leak-poster

Κάθε χρόνο η σειρά  Galaxy Note ανακοινώνεται όλο και νωρίτερα. Πηγαίνοντας πίσω τρεις γενιές, το Note 3 ανακοινώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2013, το Note 4 στις 3 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους, και το Note 5 ήρθε ακόμη νωρίτερα, στις 13 Αυγούστου του περασμένου έτους. Έτσι, αν συνεχίσουν με αυτό το μοτίβο, μια εκδήλωση στις 2 Αυγούστου έχει νόημα.

Το άλλο ενδιαφέρον σημείο είναι ότι το πόστερ αναφέρει συγκεκριμένα ότι ένα edge μοντέλο αναμένεται στις 2 Αυγούστου. Υπάρχει μια συνεχής φημολογία για το αν θα υπάρξει ένα μοναδικό Note 7 με κυρτή οθόνη, ή αν θα υπάρξει και επίπεδη έκδοση. Για να μάθουμε, μένει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροPlayStation VR: Κυκλοφορεί στις 13 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΗ πρώτη beta του iOS 10 λέει “αντίο” στο Game Center
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ