Ο διάσημος leakster Notorious, από την Ρωσία, μας έχει δώσει πολλές διαρροές στο παρελθόν και κάποιες που δεν ήταν τόσο ακριβείς. Σήμερα όμως επέστρεψε και μας δίνει μια νέα φήμη για την επίσημη ημερομηνία του επόμενου Unpacked Event.

note 7

Ο Notorious αναφέρει πως η συσκευή θα έχει μπαταρία της συσκευής θα είναι 3600mAh, που θα προσφέρει 20 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με την φωτεινότητα στο μέγιστο. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί με μια τόσο μικρή μπαταρία και προϋποθέτει πολύ καλό στήσιμο της συσκευής.

Εδώ να θυμίσουμε πως το Galaxy Note 5 άντεχε 13 ώρες και 51 λεπτά αναπαραγωγής βίντεο, με μπαταρία επίσης 3.000mAh, οπότε η άνοδος στις 3600mAh θα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στην αναπαραγωγή, όμως δεν ξέρουμε αν θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά, όσο υποδεικνύει η διαρροή. Προηγούμενες διαρροές ήθελαν μπαταρία 4000mAh, που είναι πιο λογικό να πετύχουν τέτοια αυτονομία σε αναπαραγωγή βίντεο.

Το Samsung Unpacked για το Galaxy Note 7 σύμφωνα με τον Notorious και παλαιότερες διαρροές, θα λάβει χώρα στις 2 Αυγούστου και το περιμένουμε με IP68 πιστοποίηση, σαρωτή ίριδας και διπλή κυρτή οθόνη 5.8 ιντσών.

Μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.