Είμαστε μόλις έναν μήνα μακριά, από την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7, και όμως μπορούμε ήδη να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά επίσημα renders που διέρρευσαν πριν από λίγες ώρες.

Samsung-Galaxy-Note-7-Colors-415x540

Ο Evan Blass, γνωστός στους περισσότερους ως @evleaks, δημοσίευσε στο Twitter του μια εικόνα που δείχνει το Galaxy Note 7 σε τρία διαφορετικά χρώματα. Συγκεκριμένα το βλέπουμε σε Black Onyx, Blue Coral και Silver Titanium.

Επιπλέον, μπορούμε να παρατηρήσουμε τον φημολογούμενο σαρωτή ίριδας στο πάνω μέρος της συσκευής αλλά και την κυρτή οθόνη. Η εικόνα επιβεβαιώνει επίσης ότι το επόμενο Galaxy Note θα ονομάζεται Galaxy Note 7.

This slideshow requires JavaScript.

Ο σχεδιασμός του Galaxy Note 7 φαίνεται παρόμοιος με εκείνον του Galaxy S7 Edge, με καμπύλες στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Φαίνονται επίσης τα τρία νέα wallpapers που φαίνεται να εμπνέονται από το S-Pen.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τη συσκευή στις 2 Αυγούστου, όπου θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την συσκευή, αλλά και πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα της.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ