Μετά από 5 συσκευές Galaxy Note 7 που έσκασαν κατά την φόρτιση, η κορεάτικη εταιρία φαίνεται πως κάνει ανάκληση όλων των συσκευών που κυκλοφόρησαν καθώς βρήκε την αιτία του προβλήματος.

Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι στην μπαταρία και αρχικά η εταιρία ήθελε να κάνει αντικατάσταση της για όλους τους χρήστες. Εν τέλη όμως αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να αντικαταστήσει όλη την συσκευή δωρεάν.

Galaxy Note 7

Σύμφωνα με την εταιρία, υπεύθυνη για το πρόβλημα στην μπαταρία είναι η ITM Semiconductor, που είχε αναλάβει μέρος της παραγωγής μπαταριών για το Galaxy Note 7.

Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα κακό για την Samsung και ιδιαίτερα ζημιογόνο. Αυτό σημαίνει πως το stock της εταιρίας πέφτει κατακόρυφα μέχρι να αλλάξει τις προβληματικές συσκευές. Για το θέμα περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με την Herald η κυκλοφορία του τηλεφώνου στην Κίνα θα γίνει κανονικά. Υποθέτουμε και η διάθεσή του στην χώρα μας που ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει κανονικά.

Προς το παρόν, πληροφορίες θέλουν την κυκλοφορία του Galaxy Note 7 να παγώνει για το Βέλγιο. Η εταιρία συγκεντρώνει τις συσκευές που έχουν ήδη πουληθεί στις αποθήκες της, ώστε να περάσουν έλεγχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ