Μέχρι στιγμής έχουμε δει το Samsung Galaxy Note 7 σε αρκετές εικόνες που βασίζονταν στον σχεδιασμό του, αλλά και σε μερικά επίσημα renders. Σήμερα όμως έχουμε κάτι  καλύτερο να δούμε και αυτό φυσικά είναι μερικές πραγματικές φωτογραφίες της συσκευής.

This slideshow requires JavaScript.

Όπως βλέπετε, η συσκευή έχει πράγματι οθόνη με κυρτές πλευρές και αυτό μάλλον επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει έκδοση με επίπεδη οθόνη. Επιπλέον υπάρχουν τρεις φακοί στο πάνω μέρος του, που ουσιαστικά αποτελούν τον αισθητήρα ίριδας, με τον οποίο θα ξεκλειδώνει συσκευή.

Το Galaxy Note 7 θα ανακοινωθεί στις 2 Αυγούστου και θα κυκλοφορήσει λίγες βδομάδες αργότερα. Η μαζική παραγωγή λογικά θα ξεκινήσει αυτήν την περίοδο, οπότε αναμένουμε και περισσότερες διαρροές.

Πηγή (1, 2) | Via (1, 2)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSnapdragon 821: Ανακοινώθηκε επίσημα και είναι 10% πιο γρήγορος
Επόμενο άρθροBatman: Return to Arkham – Θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ