Με το Galaxy Note 7 να πλησιάζει, κάθε μέρα που περνάει έχουμε και μια νέα διαρροή από την συσκευή. σήμερα έχουμε μια σειρά απο΄φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που δείχνουν την συσκευή πιο αναλυτικά.

galaxy-note-7-16

Απο τις φωτογραφίες φαίνεται πως η οθόνη της συσκευή θα είναι 5.7-5.8 ίντσες, ενώ στις άκρες της παρατηρούμε κυρτότητα. Πάνω από την οθόνη βλέπουμε μερικούς έξτρα αισθητήρες, με τον έναν από αυτούς να είναι πιθανότατα ο σαρωτής ίριδας που έχουμε ακούσει σε περασμένες φήμες.

Αυτή τη φορά βλέπουμε και ορισμένες από τις πλευρές της συσκευής, που έχουμε πολύ λεπτά κουμπιά για την ένταση του ήχου και το άνοιγμα της συσκευής. Στο πάνω μέρος της συσκευής λάμπει δια της απουσίας του ο IR Bluster.

Παρά τις διαρροές που έχουμε μέχρι τώρα, καμία από αυτές δεν μας αποκαλύπτει το φετινό S-Pen και τις λειτουργίες του, ούτε το αν θα έχουμε χρήση USB Type-C.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι τις  2 Αυγούστου θα έχουμε δει πλήρως την συσκευή, καθώς όλο και περισσότερες διαρροές θα βγαίνουν όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση της συσκευής.

Από χαρακτηριστικά μέχρι στιγμής περιμένουμε Exynos 8893 και Snapdragon 821, ενώ από μνήμη θα το δούμε είτε με 4GB RAM, είτε με 6GB RAM. Υπάρχει και μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι και η πρώτη συσκευή που θα τρέξει Android 7.0 Nougat.

To Unpacked Event είναι προγραμματισμένο για τις 2 Αυγούστου, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψουμε παρέα το Galaxy Note 7.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.