Ήταν φθινόπωρο του 2011 όταν η Samsung παρουσίασε το πρώτο Galaxy Note, κι από τότε, η ονομασία των πετυχημένων phablets της Samsung ακολουθεί την σειρά των αριθμών. Τουλάχιστον έτσι γινόταν μέχρι το Note 5.

galaxy-note-7-confirmed

Φέτος, όπως έχει ακουστεί πολλές φορές, το Galaxy Note 7 θα διαδεχθεί το Note 5, έτσι ώστε η σειρά Note να συμβαδίσει με την σειρά S στην αρίθμηση.  Οι φήμες για την κίνηση αυτή ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα περίπου. Τώρα όμως, έχουμε και επιβεβαίωση από τον πολύ έμπιστο Evan Blass, δηλαδή τον γνωστό σε όλους μας @evleaks.

Σίγουρα, είναι εύκολο να φτιάξει κανείς μόνος του την παραπάνω εικόνα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως ο @evleaks μας έχει απογοητεύσει με όσα έχει διαρρεύσει τα τελευταία χρόνια. Όπως και να ‘χει, η συσκευή ανακοινώνεται στις 2 Αυγούστου και η ονομασία μάλλον είναι το λιγότερο που μας νοιάζει, αφού φέτος περιμένουμε η εταιρεία να μας εντυπωσιάσει από θέμα χαρακτηριστικών.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLeEco: Η πρώτη συσκευή Snapdragon 823 πέρασε από το AnTuTu
Επόμενο άρθροDOOGEE: Δυνατές συσκευές για αδύναμες… τσέπες!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ