Ήταν φθινόπωρο του 2011 όταν η Samsung παρουσίασε το πρώτο Galaxy Note, κι από τότε, η ονομασία των πετυχημένων phablets της Samsung ακολουθεί την σειρά των αριθμών. Τουλάχιστον έτσι γινόταν μέχρι το Note 5.

galaxy-note-7-confirmed

Φέτος, όπως έχει ακουστεί πολλές φορές, το Galaxy Note 7 θα διαδεχθεί το Note 5, έτσι ώστε η σειρά Note να συμβαδίσει με την σειρά S στην αρίθμηση.  Οι φήμες για την κίνηση αυτή ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα περίπου. Τώρα όμως, έχουμε και επιβεβαίωση από τον πολύ έμπιστο Evan Blass, δηλαδή τον γνωστό σε όλους μας @evleaks.

Σίγουρα, είναι εύκολο να φτιάξει κανείς μόνος του την παραπάνω εικόνα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως ο @evleaks μας έχει απογοητεύσει με όσα έχει διαρρεύσει τα τελευταία χρόνια. Όπως και να ‘χει, η συσκευή ανακοινώνεται στις 2 Αυγούστου και η ονομασία μάλλον είναι το λιγότερο που μας νοιάζει, αφού φέτος περιμένουμε η εταιρεία να μας εντυπωσιάσει από θέμα χαρακτηριστικών.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.