Το Samsung Galaxy Note 7 είναι πάρα πολύ κοντά στην ανακοίνωση και σήμερα έχουμε την μεγαλύτερη διαρροή από την συσκευή, αφού βλέπουμε το πρώτο Hands on Review της σε ένα βίντεο 11 λεπτών.

Galaxy Note 7

Το hardware στην συσκευή δεν είναι το τελικό και το software μας δείχνει πως πρόκειται για την συσκευή που θα κυκλοφορήσει για τη κορεάτικη SK Telecom. H συσκευή είναι με Exynos chip και συγκεκριμένα τον Exynos 8890, μαζί με 4GB RAM μόνο. Η κάμερα της συσκευής έχει για αισθητήρα έναν Sony IMX260, αν και πιθανότατα θα δούμε τον ίδιο αισθητήρα με το Galaxy S7.

Το βίντεο ξεκινάει με μια περιήγηση στο hardware της συσκευής, όπου και βλέπουμε την Always On οθόνη. Στο τρίτο λεπτό βλέπουμε το S-Pen, που βγαίνει πατώντας ένα κουμπί που διαθέτει, όπως και το Galaxy Note 5. Στο 5ο λεπτό βλέπουμε να εμφανίζεται το φως των υπερύθρων, που σημαίνει πως λειτουργεί ο σαρωτής ίριδας. Από το 8ο λεπτό και μετά ξεκινάνε τα Benchmarks με την συσκευή να σκοράρει 135.000 στο AnTuTu. Στο GeekBench βλέπουμε να σκοράρει 2114 στο Single-Core και 6213 στο Multi-Core.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 2 Αυγούστου σε εκδήλωση που έχει οργανώσει η Samsung στην Νέα Υόρκη. Μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψουμε μαζί την συσκευή ή τουλάχιστον ότι έχει μείνει ακόμα κρυφό.

Πηγή |  Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ