Έχουν υπάρξει πολλές φήμες που αφορούν την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung. Λέγεται ότι το Galaxy Note 6 πρόκειται να είναι μεταξύ των πρώτων συσκευών που θα έρθει με προεγκατεστημένο το Android Ν, αλλά μια νέα διαρροή, έρχεται να διαφωνήσει με αυτόν τον ισχυρισμό.

note-6-marshmallow-user-agent-profile

Στην διαρροή βλέπουμε από ένα User Agent Profile το Galaxy Note 6 με αριθμό μοντέλου SM-N930A που το δείχνει να τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow. Θα περίμενε κανείς ότι η Samsung θα δοκίμαζε την συσκευή με Android Ν developer builds αν ήθελε να έχει την νέα έκδοση, αυτό όμως φαίνεται πως δεν γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι το Galaxy Note 6 θα έρθει με Android 6.0.1 Marshmallow, ιδιαίτερα όταν η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί από την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Επιπλέον, δεν είναι ακόμα σίγουρο και αν η Samsung πρόκειται να ονομάσει την επόμενη ναυαρχίδα της Galaxy Note 6. Υπήρξαν πολλές αντικρουόμενες πληροφορίες τον τελευταίο καιρό σχετικά με το όνομα της συσκευής αυτής. Πολλοί πιστεύουν ότι η Samsung πρόκειται να παραλείψετε έναν αριθμό και να το ονομάσει Samsung Galaxy Note 7.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ