Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές προσπαθούν να φέρουν το Android 5.0 Lollipop στις ναυαρχίδες τους αρχικά και εν συνεχεία στις μικρότερες συσκευές. Έτσι και η Samsung, προσπαθεί να αναβαθμίσει τις συσκευές της. Μέχρι στιγμής έχει ξεκινήσει αναβάθμιση σε ορισμένα Galaxy S5 και Galaxy Note 3, αλλά το Galaxy Note 4 δεν έχει δει ακόμα φως, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

note 4 lollipop

Πριν λίγη ώρα ξεκίνησε η αναβάθμιση για τα Exynos Galaxy Note 4 στην Πολωνία, με τους κατόχους τις συσκευής να δηλώνουν πως τους ήρθε OTA (Over The Air) αναβάθμιση.

Μέχρι στιγμής η αναβάθμιση απευθύνεται μόνο στα SM-N910C που έχουν το Exynos Chipset και που έχουν την OSC XEO ROM (Open Europe). Αν η συσκευή σας είναι από την Πολωνία, τότε είστε από τους τυχερούς που θα αναβαθμιστούν πρώτοι. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή παραπάνω, καθώς όλο και περισσότερες χώρες θα ξεκινήσουν να αναβαθμίζονται σύντομα.
Φήμες λένε πως η αναβάθμιση καθυστέρησε λίγο λόγω του Gear VR, όπου υπήρξαν ασυμβατότητες με το Lollipop. Το θέμα είναι πως τα προβλήματα λύθηκαν και πλέον η αναβάθμιση είναι έτοιμη.

Πηγή | Via

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα μια ερώτηση πιο note4 ειναι καλύτερο το n910f η το n910c .to exynos έχει ελληνικό μενού.ποιο έχει καλύτερη κάμερα και αν το exynos έχει εγγύηση.ευχαριστω

  2. Και τα 2 έχουν ελληνικό μενού εγγύηση και φοράνε την ίδια κάμερα το c και το f οι διαφορές είναι μικρές δεν θα τις καταλάβεις εγώ πήρα το C

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.