Φαίνεται ότι οι φήμες για το 6 πύρηνο Samsung Galaxy Note 3 Neo έρχονται να επιβεβαιωθούν. Πριν λίγες μέρες είδαμε κάποια χαρακτηριστικά του από ένα εσωτερικό έγγραφο και σιγά σιγά ξεκίνησαν όλο και περισσότερες διαρροές, όπως το σχέδιο του και φωτογραφίες από τη συσκευή. Όλα αυτά ήρθε να τα επιβεβαιώσει και η σημερινή έγκριση που πήρε το Neo από την FCC.

galaxy note 3 neo (1)

Η αμερικανική ρυθμιστική αρχή ενέκρινε το Galaxy Note 3 Neo, που αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι έτοιμη να λανσαριστεί στην αγορά. Επίσης γνωρίζοντας ότι οι κατασκευαστές έχουν στα χεριά τους τις συσκευές έτοιμες για δοκιμές και έγκριση καιρό πριν, σημαίνει ότι το phablet πρακτικά είναι έτοιμο και αναμένεται πολύ σύντομα.

galaxy note 3 neo (2)

Αρχικά οι φήμες ήθελαν την Samsung να παρουσιάζει τη συσκευή στην MWC. Αλλά μετά από τη σημερινή έγκριση της FCC και του Samsung Forum close event που ξεκινάει σε 11 μέρες, ίσως γίνει τότε το ντεμπούτο της πρώτης εξαπύρηνης συσκευής.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.