Χθές η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Galaxy Note 3 Neo στη Γερμανία. Όπως είναι φυσικό η συσκευή θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες απλά όπως γίνεται πάντα έρχεται σιγά σιγά. Η Γερμανία θα πάρει την συσκευή μέσα στο μήνα και η εταιρεία λέει ότι η προτεινόμενη τιμή είναι τα €579 ευρώ ή αλλιώς $796 δολάρια.

Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-Germany-price-1

Το κανονικό Galaxy Note 3 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο τον περασμένο χρόνο μπορεί να το βρει κάποιος στη Γερμανία στα €500 με €520 ευρώ. Αυτό καθιστά την αγορά ενός Note 3 Neo ανούσια πόσο μάλλον όταν το Note 3 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πολλές φορές οι συσκευές πωλούνται σε χαμηλότερες τιμές από την προτεινόμενη αλλά η Samsung θα έπρεπε να τσεκάρει λίγο την αγορά προτού ανακοινώσει αυτή την τιμή. Αναμένουμε να δούμε πόσο τελικά θα κοστολογηθεί.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.