Πριν την κυκλοφορία του Galaxy Note 3, ακούγαμε φήμες για δύο εκδόσεις της συσκευής. Η μια θα είναι premium, ενώ η δεύτερη πιο οικονομική. Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω του SamMobile, επιβεβαιώνεται η ύπαρξη της οικονομικότερης έκδοσης. Η συσκευή θα ονομάζεται Galaxy Note 3 Lite και θα είναι διαθέσιμη τον Φεβρουάριο με Μάρτιο.

galaxy note 3 lite

Το Galaxy Note 3 Lite (SM-N7505) θα είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο (τουλάχιστον αρχικά) και δεν έχουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με το hardware της συσκευής. Ξέρουμε όμως πως έκανε την εμφάνισή της σε μια αποστολή που εμφανίστηκε μέσα από το Zauba, το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Η εγγραφή της αποστολής δηλώνει πως η Samsung εργάζεται σε δύο πρωτότυπα. Το ένα είναι με οθόνη 5.49 ίντσες, ενώ το άλλο με 5.7 ίντσες. Αν ακολουθήσουμε τις παλαιότερες φήμες, το Galaxy Note 3 Lite, θα έχει κάμερα 8ΜΡ και οθόνη LCD αντί για sAMOLED. Ότι υποχωρήσεις είδαμε δηλαδή και στο Galaxy S4 Active.

Ας ελπίσουμε πως θα έχουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή, καθώς ένα Note 3 σε χαμηλότερη τιμή θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον!

Θα σας ενδιέφερε μια τέτοια συσκευή;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.