Εκτός από την LCD έκδοση του Samsung Galaxy Note 3, για την οποία ακούμε φήμες τελευταία, μια ακόμα αναφορά από τον Κορεάτικο Τύπο κάνει την εμφάνιση της, λέγοντας πως τον επόμενο μήνα, θα κάνει την εμφάνιση της μια έκδοση του Galaxy Note 3, η οποία θα έχει εύκαμπτη οθόνη.

Galaxy note 3 ad

Η Samsung με την LG μάχονται για το ποιά θα κυκλοφορήσει πρώτη τις εύκαμπτες οθόνες, με την LG να φημολογείται πως θα τις έβαζε στο LG Vu 3, που ανακοινώθηκε εχθές, πράγμα που τελικά δεν έγινε.  Οπότε η μάχη μεταξύ των εταιριών καλά κρατεί.

Η αναφορά συμπίπτει με περασμένες φήμες, που μιλούσαν για εύκαμπτες οθόνες μέσα στον Νοέμβριο, και την Samsung να ζητάει από τρίτους έξυπνες ιδέες για εύκαμπτες οθόνες. Μένει μόνο να δούμε αν θα έχουμε ανακοινώσεις τους επόμενους μήνες.

Ας κάνουμε και μια πρόβλεψη σαν Techmaniacs… Δεν περιμένουμε να δούμε εύκαμπτες οθόνες ακόμα, καθώς η κυκλοφορία τους στην αγορά, απέχει ακόμα αρκετό καιρό. Θα πάρει αρκετούς μήνες ακόμα, έως και δύο χρόνια για να δούμε την πρώτη εμπορική υλοποίηση. Υπάρχει μια πιθανότητα να την δούμε στο iPhone 6 πάντως καθώς πηγές μας στην Apple αναφέρουν πως ήδη εργάζονται στην υλοποίηση τους.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.