Μια έκπληξη περιμένει τους κατόχους του Samsung Galaxy Note 3, καθώς ξεκίνησε η κυκλοφορία  του Android 4.4.2 για τις συσκευές τους, αρκετά νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Η αναβάθμιση ξεκίνησε στην Πολωνία και είναι για το Snapdragon μοντέλο της εταιρίας. Η αναβάθμιση εχει ξεκινήσει είτε μέσω KIES ειτε OTA και το build number είναι το N9005XXUENA6.

20140112_204323_resized

Η αναβάθμιση θα κρατήσει μερικές εβδομάδες, μέχρι να φτάσει σε όλους τους χρήστες και όλες τις χώρες, ενώ αν δεν μπορείτε να περιμένετε μπορείτε να περάσετε την Πολωνική από εδώ. Φυσικά αν το κάνετε, θα γίνει με δική σας ευθύνη και το techmaniacs.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές.

Η αναβάθμιση είναι 383.26ΜΒ και η νέα έκδοση φέρνει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Αρχικά έχουμε σημαντική αύξηση στις επιδόσεις της συσκευής, καθώς η συσκευή έχει γίνει πιο σβέλτη σε όλα. Επίσης άλλαξαν τα χρώματα στα εικονίδια της μπάρας ειδοποιήσεων, από το κλασσικό πράσσινο της Samsung, στο λευκό του KitKat και μπήκες η κάμερα στην οθόνη κλειδώματος. Οι περισσότερες αλλαγές είναι στο εσωτερικό του λειτουργικού, αφού το Android 4.4 KitKat αλλάζει πολλά στην λειτουργία του Android.

Φυσικά οι αγαπημένοι μας αναγνώστες έσπευσαν να μας ειδοποιήσουν με το που κυκλοφόρησε η αναβάθμιση και να μας στείλους τα Screenshots τους. Ευχαριστούμε λοιπόν την Βάσω για τα Screenshots!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.